Jeugdsponsoractie Poiesz

Jeugdsponsorgala Poiesz sponsoractie!
Afgelopen vrijdag d.d. 19 april zijn wij, samen met kinderen die lessen op de manege en twee jeugdleden van onze vereniging, naar het Jeugdsponsorgala van Poiesz geweest. Een feestelijke afsluiting van de sponsoractie. Op deze avond kregen wij allemaal de cheque met daarop het door de vereniging en manege opgehaalde bedrag uitgereikt.
Wij zaten niet in de top 10, maar wederom zijn wij heel erg tevreden. Dit jaar hebben wij € 892,00 opgehaald om te gaan gebruiken voor bodywarmers. De uitgekeerde bedragen per verniging lagen dit jaar over het geheel iets lager dan afgelopen jaar, maar het lijkt ons dat we hiervan wel bodywarmers met opdruk kunnen bestellen. We zullen nu, samen met Jannes en Anneke gaan bekijken waar we dit kunnen laten doen. Meer informatie volgt te zijner tijd.

Voor nu iedereen heel erg bedankt voor het sparen van alle munten. Een laatste mededeling van de directie van Poiesz was dat er volgend jaar gewerkt gaat worden met andere (nieuwe) munten. Helaas kunnen de munten van dit jaar dan niet meer worden ingeleverd.

Bedankt en wellicht tot volgend jaar!!

Promotiedag Poiesz 2013!!
Weken van voorbereiding waren eraan vooraf gegaan, maar afgelopen zaterdag was het dan zo ver! De promotiedag bij de Poiesz in het kader van de sponsoractie.

Om half 10 begonnen we met het opzetten van de tent en het klaarzetten van alle andere dingen. De shetlander van Anouk, voor die dag omgedoopt toto Jolly jumper werd opgehaald, de zon scheen en de cowboy en indianen outfits werden aangetrokken. Alle outfits hebben wij met een flinke korting kunnen huren bij Hart in Friesland (www.bsjkledingverhuur.nl). Dank daarvoor!

Om 10 uur was alles zo goed als klaar en kwamen ook de kinderen die ons kwamen helpen aan. De sfeer zat er meteen goed in en de dames waren fanatiek in het ophalen van de munten. Voor de kleintjes hadden we een grabbelton gemaakt en ook mocht men op de foto als Lucky Luke. Als aankleding van het geheel kon dus Jolly Jumper ook niet missen in het geheel.

Rond 3 uur begonnen we met opruimen werden de opgehaalde munten in de buis gestort. We zijn de dag begonnen met een volledig lege buis en aan het einde van de dag hadden we zoveel munten dat het niet in één buis paste en ook een tweede buis was bijna vol! Een hele goede opbrengst en nu maar afwachten wat het eindbedrag zal worden.

Op vrijdag 19 april vindt het sponsorgala plaats en gaan we kijken welk bedrag er op de cheque staat. Ook zijn we natuurlijk erg benieuwd wie de extra prijs verdient voor de gedane activiteit.

Iedereen heel erg bedankt voor alle hulp en de gezelligheid. Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag, met heel mooi weer en heel veel gezelligheid en natuurlijk een hele goede munten opbrengst!

Een impressie van de dag is te zien bij de Foto's.
De foto's zijn gemaakt door Tom Boeken van BoekensMedia (http://www.boekensmedia.nl/) en onszelf.
                                          (Cowboys en indianen, bron: boekensmedia.nl)

Update: Jeugd sponsoractie (27 maart 2012)
Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de sponsordag van de Jeugd sponsoractie in volle gang. Op zaterdag 6 april zullen wij onze vereniging promoten bij de Poiesz vestiging te Bakkeveen en hier zullen we zoveel mogelijk muntjes verzamelen van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Voor dit jaar hebben we het thema "cowboys en indianen" en wij hopen dat het een leuke dag wordt. Op deze dag zullen Rebecca Cazemier, Nienke Pals en Claudia de Boer aanwezig zijn en uiteraard zijn er een aantal jeugdleden en manegeruiters, die deze dag komen helpen.

Ben je nieuwsgierig wat we allemaal gaan doen en vooral hoe we het gaan doen dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Doe dan meteen je boodschappen, zodat ook deze muntjes weer naar de vereniging kunnen!

We hopen uiteraard op droog en (hopelijk) wat warmer weer, maar dat hebben we niet in de hand :). 

Update: Jeugd sponsoractie!!!!!!
Wij hebben bericht ontvangen van Poiesz dat wij ook voor dit jaar weer zijn ingeloot om deel te nemen aan de sponsoractie.
Dit betekent dat we weer zoveel mogelijk munten moeten verzamelen om een mooi bedrag bijelkaar te sparen. Dit is het idee om het geld gaan gebruiken om leuke bodywarmers te laten maken voor de jeugdleden van de vereniging en de kinderen die rijden bij de manege. Of dit te realiseren is hangt natuurlijk helemaal af van de opbrengst.
 
De actie loopt van maandag 11 februari t/m zaterdag 6 april 2013 en gedurende deze weken heeft de Poiesz vestiging in Bakkeveen een muntenbuis voor De Waldrane staan en daar kan iedereen dan zijn of haar munten in deponeren.
 
Jaarlijks krijgen de deelnemende verenigingen de mogelijkheid om hun vereniging extra aandacht te geven. Op deze dag zijn zij aanwezig bij de Poiesz vestiging waarin hun muntenbuis aanwezig is en kunnen zij allerlei activiteiten organiseren, met het doel om zoveel mogelijk munten op te halen. Onze promotiedag is op zaterdag 6 april en wij zullen hierbij aanwezig zijn. Als je het leuk vindt om te helpen horen wij dat natuurlijk graag. Dit kan je doorgeven via het gastenboek of via de mail claudia-johan@chello.nl.
 
Op vrijdag 19 april 2013 vindt het jaarlijkse Jeugdsponsorgala plaats in Leeuwarden. Tijdens dit gala wordt bekendgemaakt hoeveel we hebben verdiend met deze actie.
 
Jullie sparen dit jaar toch ook weer hard mee?
Jeugdsponsoractie

Gebaksbattle
Met de gebaksbattle kan uw favoriete club of vereniging 5000 jeugdsponsormunten verdienen! Met de speciale waardebonnen die uw favoriete club of vereniging heeft ontvangen kunt u met korting gebak bestellen en helpt u uw favoriete club of vereniging naar 5000 jeugdsponsormunten. Vraag uw club dus snel naar deze waardebonnen! Op=op! 


Jeugd sponsoractie 2013
De inschrijving voor deelname aan de 'jeugdsponsoractie 2013' is weer geopend bij Poiesz Supermarkten. Ook voor het komende jaar heeft onze vereniging zich weer aangemeld voor deelname.
 
Eind november zal Poiesz Supermarkten bekend maken welke vereniging weer verzekerd zullen zijn van een munten spaarbuis in de winkel van opgave.
Wij hopen natuurlijk dat wij tot de gelukkigen horen. Wil je op de hoogte blijven? Check dan regelmatig de website.